От Левски съобщиха, че се проведе поредното издание на клубна инициатива Учи

...
От Левски съобщиха, че се проведе поредното издание на клубна инициатива Учи
Коментари Харесай

Билал Бари специален гост в инициативата Учи с Левски в събота

От Левски оповестиха, че се проведе поредното издание на клубна самодейност " Учи с " Левски ". Срещите са ориентирани към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в границите на до 40 минути.

Ето какво гласи известието на " сините ":

" Левскари,

Като част от събитието " Герена " на 60 " в събота, 11 март, ще се организира следващото издание на " Учи с " Левски ". Непосредствено преди мача на " Герена " против " Ботев " (Враца) взаимната акция на " ПФК Левски " и последователите на клуба, обърната напълно към децата, ще насочи взор към паметните мигове и велики победи на " сините " вкъщи.

За огромните играчи, оставили ни незабравими мемоари на " Герена ", за непознатите и любопитни истории, за легендите и левскарския дух ще ни опишат изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и уредникът на клубния музей Петър Димитров, а в края на диалога всички присъстващи ще имат опцията да се снимат и вземат подписи от Билал Бари.

И това не е всичко! Както до момента, нашите сътрудници и изкусни сладкари от " Cakey Bakey " са подготвили специфични изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са ориентирани към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в границите на до 40 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на " Учи с " Левски " ще започва в събота, 11 март, на " Герена ". Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор " А " в 15:00 ч., където чиновници на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

Елате на " Герена ", с цел да учим и да се забавляваме дружно! "

Само " Левски ".
 Левски в конкуренция за бранител
Левски в конкуренция за бранител

" Сините " се борят с Ботев (Пловдив) за подписа на Мартин Стойчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР